Pénzmágnes magazin

A Pénzmágnes magazin két szempontból is zseniális és érdekes. Egyrészt egy fantasztikus marketing kiadvány, gyakorlatilag egy szuper szórólap, amiért még fizetni is hajlandóak vagyunk. Másik oldalról egy nagyszerű gondolatokkal teli értékes kiadvány.

Kezdjük is az első felével. Kezedbe veszed és igen szép magazin. Teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a magazin megéri azt az életkort, amikor már annyi fog belőle összegyűlni, mire egybe kötheted.

Tartalmilag cikkek tömege, gyakorlatilag reklám nélkül. De azért mégis van benne reklám bőven. Lapozz a legvégére és e szerzők magyarul megjelent könyveinek listáját olvashatod. És minő meglepetés gyakorlatilag minden könyv egyetlen kiadótól származik. :)

Zseniális :)

De azért ne szomorodjon el senki sem, mivel a cikkek általában magas színvonalúak. A sikerirodalom, értékesítés, MLM témaköréből származó szerzők cikkei illetve könyv kivonatai. Elhintenek hasznos morzsákat de azért erősen arra szítanak, hogy többe tudj meg a szerzőről :) Az első példány kicsit gyengécske volt, hiszen azok a témákat mér könyvekben olvastam. De a később számok már olyan szerzőktől és könyvekből származik, amit még nem ismerek a szerzők pedig frissek és üdék az én szememben. Az biztos, hogy legutóbbi számot teljesen kizöldítettem (zöld szövegkiemelővel szoktam kiemelni a számomra érdekes és lényeges részeket).

Dec 14, 2010
comments powered by Disqus

Links

Cool

RSS