Stephen R. Covey - The 7 habits of highly effective people - audiobook

Nagyon érdekes élmény. Magát a könyvet nem vettem meg, de mivel audioanyagból igen kevésem van elkezdtem hallgatni (Angolul nem olyan hatékony több okból is, később)

Érdekes, h ugyan azokat a gondolatokat hallom vissza, mint az Időforrásban. Magyarán feltételezve, hogy ez a régebbi és miért ne lenne az, akkor az időforrás kicsivel másabb, mint ez csak magyarul van.

Jön erre a gondolat, hogy olvastam valahol, ha szakember akarsz lennie, akkor olvass sokat és vágd össze a neked tetsző, megfelelő dolgokat és abból állíts össze egy saját anyagot. És teljesen igaz, hiszen manapság alig van olyan módszer, ami tényleg új lenne. Paretó elve, a fontosat és ne a sürgőset, naptár, prioritás, cél meghatározás. Mind létezett korábban is. A kontextus és eszköz rendszer, ami változott. aktuálisabbak lettek a példák, jobban rá lehet világítani az összefüggésekre. És minél mélyebbre merülünk bele rájövünk, hogy van pár és tényleg csak pár alapelv, amit ha következetesen betartunk mindenre az életünkben, akkor el tudjuk érni minden csoda módszer nélkül is az életünkben azt, amit akarunk.

Aug 20, 2010
comments powered by Disqus

Links

Cool

RSS